top of page

AGENDA

Godt design er en fælles bedrift

Vi vil skabe en bedre verden, en verden i balance hvor rummelighed, samskabelse og fællesskabet er i fokus. Catapult Projects har som virksomhed, fællesskab og kooperativ forpligtet sig til at arbejde for og med følgende mål.

IMG_4128_edited.jpg

02

Fælles ejerskab

Som et kooperativ ejer vi i fællesskab. Derfor bliver du medejer hvis du vil være med til at skabe projekterne og bidrage til udviklingen af virksomheden - det er fuldstændig valgfrit. 

IMG_3444_edited.jpg

04

Demokratiske værdier 

I alt fra enkle beslutninger og valg af projektleder til det enkelte projekt, til overskudfordeling og designprocesser, er den demokratiske tankegang tilstede og prioriteret.

IMG_4401_edited.jpg

06

Greenwashing

Greenwashing modarbejder den grønne omstilling. Derfor vil vi råbe op når vi møder og ser det og internt gøre en indsats for ikke at bidrage til fejlagtig og ukonkret kommunikation om bæredygtighed.

Billede 2023-05-25 10.30.18 AM (1).jpg

08

Ansvarlige materialevalg

Dette betyder, for os, at genbrugte, upcyclede, bio-baserede og regenerative materialer vil blive prioriteret over konventionelle 'klimatunge' materialer. Ikke kun på vores projekter, men også gennem workshops og i samtaler vil vi styrke udbredelsen af disse ansvarlige materialevalg.

B5ACEF02-D748-407A-9869-19E3D8D22F75_edited.jpg

10

Ligeløn

For at bidrage til bekæmpelsen af den ulige lønfordeling på arbejdsmarkedet, er der ikke forskel i lønniveauet hos os. Om du er projektleder, bestyrelse, festudvalg eller andet, får vi alle sammen samme løn.

01

Transparens

Vi tror på, at behovet for transparens i samarbejder, såvel som internt er vejen til bedre projekter og bedre samarbejder. Derfor vil vi altid forsøge at være så transparente som muligt, overfor samarbejdspartnere, kunder og internt. 

25DC93FC-4F35-49B1-8025-9BAA63A68CE6_edited_edited.jpg

03

Overskudsfordeling

Hvert regnskabsår opgøres det eventuelle overskud og fordeles blandt virksomhedens medejere. Én del går direkte til et formål der blandt medejerne er valgt på demokratisk vis og den anden del går til CP's fond der skal støtte grønne initiativer og projekter. 

IMG_1106_edited.jpg

05

Udvikling i byggebranchen

Vi forpligtiger os til, at deltage i relevante og ansvarlige udviklingsprojekter, der er med til at skubbe byggeriet i en grønnere retning. Vi står altid til rådighed med vores erfaringer og er parate til at indgå i tværfaglige samarbejder. 

IMG_3769_edited.jpg

07

Det brede fællesskab

Det er borgerne der bruger parkerne, beboerne der bruger gården bag facaderne og børnene der leger på legepladsen. Derfor vil vi holde skarpt fokus på at inddrage brugerne af de projekter vi laver og designer. 

IMG_7834_edited.jpg

09

Positivitet og løsningsorienteret tilgang

Det handler om fremgang og godt arbejdsmiljø. Derfor forpligtiger vi os til, at møde op med smil på løben, gejst og en løsningsorienteret tilgang til alle projekter.

IMG_4388_edited.jpg
bottom of page